Emmelie Stuge vid kyrkan i Haparanda Sandskär

Ordet design kommer från latinets ord designo som betyder peka ut, avbilda eller framställa.

Vad roligt att du har hittat hit!

Det är jag som är Emmelie och Bäck design är mitt kreativa utlopp.

Jag har utbildat mig inom grafisk och UI/UX-design vid Högskolan i Kristianstad och Berghs school of communication, tagit några strökurser  i Storytelling, strategisk kommunikation och färglära, men trots många år vid skolbänken verkar jag aldrig bli fullärd! Varje designsituation är något nytt där jag ofta får tänja och utmana mina kunskapsgränser och det är nog också det som gör det så himla roligt!

Jag brukar skämtsamt säga att jag gör inte snygg design. Jag vill lösa problem, förbättra saker och utveckla dem framåt. Just att driva utveckling är en stark drivkraft för mig och mitt hjärta klappar lite extra för glesbygd, inland och de nordliga delarna av Sverige ❤. Jag mår gott när jag tänker på hur exempelvis en  grafisk profil jag designat för ett företag kan hjälpa dem att se lika proffsiga ut som de faktiskt är och leda till ökad försäljning. Som sin tur gynnar området vi bor på. Allt hänger samman.

När jag inte sitter vid min dator är jag med min familj som består av en sambo och två barn, renoverar ett gammalt hus, åker på tur i fjällen eller jagar någon av gårdens getter som oftare är på rymmen än i hagen.

Det var lite kort om mig, följ gärna med i mina sociala kanaler om du vill veta mer, Vi hörs! 😉